طرز تهیه پاستا با مرغ و سس سفید خامه ای؛ دستور مخصوص به همراه نکات مهم

دستور تهیه پاستا با مرغ
فهرست مطالب

طرز تهیه پاستا با مرغ خانگی

پاستا با مرغ یکی از غذاهای محبوب و ساده است که می‌توان آن را در خانه با مواد اولیه در دسترس و به روش های مختلف تهیه کرد. در ادامه در سایت راز گیل شما را با طرز تهیه پاستا با مرغ به صورت مرحله به مرحله آشنا می‌کنیم تا یک غذای خوشمزه و لذیذ برای وعده های مختلف داشته باشید.

 

مواد لازم برای پاستا با مرغ

  • پاستا (اسپاگتی، پنه یا فوسیلی) 250 گرم
  • سینه مرغ 2 عدد (خرد شده به قطعات کوچک)
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده 3 حبه
  • آرد 1/2 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ 1/2 فنجان (یا آب ساده)
  • خامه غلیظ 1 فنجان
  • پنیر پارمزان تازه رنده شده 1/2 فنجان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آب لیمو 1/2 قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد شده برای تزئین (اختیاری)

 

پاستا با مرغ و سس سفید

طرز تهیه پاستا با مرغ مرحله به مرحله

 


مرحله اول: آماده کردن مرغ

ابتدا سینه مرغ را خرد کنید، سپس با نمک، فلفل و کمی پودر سیر مزه دار کنید. در ماهی تابه ای که قبلاً روغن زیتون و یک قاشق کره در آن گرم شده است، مرغ ها را به مدت ۵-۶ دقیقه تفت دهید تا طلایی و پخته شوند. اگر لازم بود در تابه را بگذارید تا مرغ کاملاً بپزد.

 


مرحله دوم: پخت پاستا

در همین حین، پاستا را در آب جوش و نمک دار طبق دستور روی بسته بپزید تا (مغز کمی سفت) شود. سپس آبکشی کنید و مقداری از آب پخت پاستا را نگه دارید.

 


مرحله سوم: تهیه سس خامه ای

کره باقی مانده را در همان ماهیتابه ذوب کنید. سپس سیر خرد شده و آرد را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید. آب مرغ و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید حدود ۱ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود. سپس خامه را افزوده و ۴-۵ دقیقه اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.

 


مرحله چهارم: مخلوط کردن مواد

مرغ و پاستا را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر سس خیلی غلیظ شد، کمی از آب پاستای ذخیره شده را کم کم اضافه کنید تا غلظت مناسب ایجاد شود.

 


مرحله پنجم: سرو

در پایان پنیر پارمزان را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید. با جعفری تازه خرد شده تزئین کرده و سرو نمایید.

 

 

نکات طلایی در تهیه پاستا با مرغ

  • مرغ را با ادویه های دلخواه مثل پودر پاپریکا یا آویشن مزه دار کنید تا طعم بهتری بگیرد.
  • دقت کنید پاستا را زیاد نپزید تا بافتش حفظ شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید قارچ تازه به مراحل تهیه اضافه نمایید.
  • استفاده از پنیر پارمزان تازه به خوشمزگی و عطر پاستا کمک می‌کند.

 

ارزش غذایی و فواید پاستا با مرغ

  • پروتئین بالا برای عضله سازی
  • کربوهیدرات برای تامین انرژی
  • ویتامین ها و مواد معدنی با افزودن سبزیجات
  • کمک به حفظ وزن و ورزشکاران

 

تنوع در تهیه پاستا با مرغ؛ سس های متنوع و روش‌ های نوین

سس آلفردو با قارچ و مرغ 

قارچ را با کمی روغن زیتون تفت دهید و به سس آلفردو که شامل کره، خامه و پنیر پارمزان است اضافه نمایید. مرغ را پس از تف دادن در این سس پخته و با پاستا مخلوط کنید.

پاستا با مرغ و سس گوجه‌فرنگی 

سس گوجه فرنگی با سیر، پیاز، ریحان و ادویه های ایتالیایی طبخ و مرغ تفت داده شده با آن ترکیب شده، روی پاستا ریخته شود.

پاستا با مرغ و سس پستو

سس پستو ساخته شده از ریحان، سیر، روغن زیتون و مغز گردو یا کاج، ترکیب تازه و سبزی به غذا می‌دهد.

 

 

سوالات متداول درباره پاستا با مرغ

آیا می‌توان از مرغ ریش ریش شده استفاده کرد؟ 

بله، می‌توانید مرغ را پس از پختن ریش ریش کرده و به سس اضافه کنید.

چه نوع پاستایی مناسب تر است؟ 

پاستاهایی مانند پنه، فوسیلی و اسپاگتی برای این غذا مناسب اند، اما با توجه به ذائقه می‌توانید انتخاب کنید.

پاستا را چقدر می‌توان نگهداری کرد؟ 

پاستا با مرغ در یخچال 2-3 روز و در فریزر تا یک ماه قابل نگهداری است.

 

 

نتیجه گیری

پاستا با مرغ یک غذای خوشمزه، کامل و مناسب برای تمامی وعده هاست که تهیه آن در خانه به سادگی امکان پذیر است. با رعایت نکات گفته شده و استفاده از سس ها و ادویه های متنوع می‌توان طعم‌هایی جدید و متفاوت خلق کرد. این غذا به دلیل ترکیب متعادل مواد غذایی، گزینه ای مناسب برای خانواده ها و ورزشکاران است.